Teleselskapet Ventelo har i lengre tid gjort seg pen for potensielle friere, uten hell.

Løsningen ble å dele opp selskapet. Ventelo Norge, Ventelo Sverige og Ventelo Danmark er nå lagt ut til salg hver for seg.

Les mer om salgsprosessen her:

Vil selge Ventelo

Dagensit.no skrev tirsdag formiddag at Ventelo trolig ville være solgt til jul , men allerede samme ettermidag kom det melding om at den første av de tre grenene nå er solgt. Ventelo holding har signert avtale om å selge 100 av aksjene i Ventelo Danmark A/S til Skipti, eierselskapet til Siminn (Iceland Telecom) er i gang.

Skipti Ltd er et holdingselskap som har virksomhet innen både telekom, it og underholdning. Gruppen inkluderer Siminn (Iceland Telecom), Míla, Já, Skjárinn, Sensa, Tæknivörur, Trackwell, On-Waves and Radiomiðun. Utenfor Island inkluderer gruppen telekomselskapene Aerofone i UK, Business Phone og Ventelo i Denmark, og it-selskapet Sirius IT, som har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.