– Det er kategorisk usant. Det må være mulig å være uenig i utflaggingen av TV 2 uten å bli utsatt for usann ryktespredning, sier næringsministeren.

Overfor NTB beskriver Giske VGs opplysninger onsdag slik:

– Det som står i VG er veldig presist. Det er absolutt ingen som kan bekrefte det, fordi det rett og slett ikke er sant.

Giske har ingen kommentar til hvordan ryktene kan ha oppstått eller hvem som skal ha spredt dem. Han avviser at han kan ha sagt noe som har blitt misforstått eller feiltolket.

– Overhodet ikke. Jeg satt sammen med John Bernander hele kvelden og han sier jo selv at dette ikke var tema i det hele tatt.

Giske er beredt til å svare på alle spørsmål Stortinget måtte ha i saken.

– Stortinget skal få den informasjonen det ønsker om vår kontakt med Telenor.

– Vi har gitt uttrykk for sterk politisk skepsis, men har understreket at det er selskapet selv som bestemmer, sier Giske. (©NTB)

LO-lederen ba Stoltenberg gripe inn etter rykteflom

Opposisjonen ber Giske redegjøre (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.