- Jeg merker meg at 22. juli-rapporten var en knusende rapport på hvordan det norske samfunnet blir styrt, og politistudien viser det samme, sier Solberg til Dagens Næringsliv.

Utspillet kommer dagen etter at Clemet angrep Stoltenberg for å ha sluppet for lett unna 22. juli-kommisjonens rapport. Clemets angrep på Stoltenberg kom som svar på at Stoltenberg tidligere denne uken gikk til angrep på Solbergs lederegenskaper. Stoltenberg var skeptisk til at Solberg ikke har klart å avklare det han mener er viktige spørsmål på borgerlig side.

Stoltenberg står fortsatt fast på sin kritikk.

- Jeg fastholder at det er et lederansvar å avklare hva slags regjeringsalternativ man går til valg på når man har varslet det for snart åtte år siden, sier Stoltenberg.

- Det at vi ikke er i havn med et borgerlig alternativ dreier seg om politiske realiteter og forskjellige partier. Jeg tror folk ser det, svarer Solberg.

Støtter Clemet
Også Oslos ordfører Fabian Stang (H) støtter Clemet.

- Jeg er veldig enig med Clemet, sier han til Dagsavisen.

Stang mener Clemet reiser et viktig spørsmål. Den som angriper så offensivt som Stoltenberg gjør, «bør ha god orden i sine egne saker», sier Stang.

Stang legger til at det har vært litt vondt å se hvordan Stoltenberg i to år har sagt at ting skal gjøres bedre.

- Vi har ikke sett de forbedringene, sier Stang.

Les også: Gullår for Rema-kjøpmenn

Frykter langvarig trøbbel for norsk laks i Kina

KrF og Venstre ber Høyre-velgere satse gult og grønt (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.