Frp-statsråd Sylvi Listhaug nekter å fortelle hvem hun jobbet for mens hun var ansatt i pr- og konsulentselskapet First House. Heller ikke ledelsen i selskapet har villet gi ut denne informasjonen.

Les mer: Vil ikke vise hemmelige kundelister

Dagens Næringsliv får imidlertid bekreftet fra flere uavhengige kilder at lavpriskjeden Rema 1000 har vært en av Listhaugs kunder under tiden i First House. 35-åringen ha vært en av flere sentrale First House-medarbeidere som har bistått Rema 1000, og hatt flere møter med dem. Kontakten skal ha pågått til etter valget, men opphørt etter at Frp-politikeren hun ble utnevnt til statsråd.

Noe av den siste kontakten med Rema-ledelsen skal ha skjedd etter at det ble klart at den nye regjeringen ønsket å åpne for søndagsåpne butikker, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg vil ikke kommentere hvem jeg har jobbet for. Jeg har levert en liste til departementsråden, slik at dette vil bli tatt opp ved spørsmål om habilitet. Vi følger forøvrig akkurat samme prinsipper som forrige regjering her. Den hadde statssekretærer som hadde vært i pr-bransjen, sier Listhaug til Dagens Næringsliv.

Les hele artikkelen i Dagens Næringsliv fredag.

Les også: Kolberg vil ha Listhaug-lov (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.