Seadrill Partners vil redusere kvartalsdistribusjonen til 0,10 dollar pr enhet fra tidligere 0,25 dollar.

Selskapet viser til en forlenget periode med standby-rate for «West Capricorn» og termineringen av kontrakten for «West Capella», skriver selskapet i en melding tirsdag.

Det vises videre til at riggene markedsføres for flere muligheter, men at de mener det er riktig å redusere distribusjonen for å bedre likviditeten.

«Til tross for noen kontraktkanselleringer, som selskapet mottar kompensasjon for, har selskapet fortsatt en gjennomsnittlig kontaktløpetid på 2,7 år, total kontraktreserve på 3,4 milliarder dollar og 64 prosent av sine rigger på kontrakt frem til 2018», heter det.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Millionutbytte for skistjerne  

Her raser hyttesalget  

Ericsson-sjefen går på dagen

Nintendo-aksjen stuper etter Pokémon-varsel  

Eksperter mener Kjell Inge Røkke og Akers maktbruk snur opp ned på en kriserammet rederibransje (+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Disse åtte øvelsene gjør deg til en god løper
Eystein Enoksen, professor ved idrettshøgskolen, anbefaler disse teknikk- og styrkeøvelsene.
01:25
Publisert:
 

De beste taxfree-vinene
Her er de beste kjøpene fra vinhyllene i taxfree-butikken på Gardermoen.
02:33
Publisert: