Investor og storaksjonær Kristian Siem øker sitt bud til 35 kroner per aksje i satelittposisjoneringsselskapet Veripos.

«Siem og Topcon mener den nye prisen er mer attraktiv, og at det nye budet vil gi alle aksjonærene full fordel av akseptperioden», heter det i meldingen, gjengitt av TDN Finans.

Dermed fortsetter maktkampen i selskapet.

På den ene siden står Siem og det japanske teknologiselskapet Topcon Corporation, mens teknologiselskapet Hexagon står på den andre siden.

LES OGSÅ: Siem vil ha Veripos

Hexagon eier per nå 27,4 prosent av satelittposisjoneringsselskapet.

Gjentok kjøpsplaner
Hexagon kjøpte tirsdag 7.130.529 aksjer i Veripos, som utgjør 21,5 prosent av Veripos utestående aksjekapital, for 34 kroner per aksje.

Der kom det også frem at selskapet vurderer kjøp av ytterligere 3,9 millioner Veripos-aksjer til kurs 34 kroner per aksje.

Onsdag morgen gjentok selskapet at de vil fortsette å kjøpe Veripos-aksjer til 34 kroner per aksje inntil de har nådd en totalbeholdning på 11.030.529 aksjer.

Veripos ble i fjor skilt ut og tatt på børs av Siem-kontrollerte Subsea 7.

Nyheten gjør at Veripos-aksjen VPOS skyter fart på Oslo Børs, og er like etter klokken 10 opp over 13 prosent

LES OGSÅ:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.