Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Moden bordeaux til høstlammet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

En 16 år gammel bordeaux er perfekt til årets ferske lam.

Et av stedene det er lettest å gjøre virkelig gode, og ikke minst modne kjøp, er i satelitt-kommunene til St. Emilion på Bordeaux sin østside. 10 hektar store Ch. Messile-Aubert fra 2006 er laget av en klassisk østsideblanding av druer som 60 prosent merlot, 20 prosent cabernet franc og 20 prosent cabernet sauvignon.

Eiendommen har vært i familien Auberts eie siden den franske revolusjon. I tillegg til Messile-Aubert, eier de i dag en rekke andre slott på østsiden. Flere av dem er en god kilde til moden bordeaux som gir valuta for pengene.

89

Navn: Ch. Messile-Aubert 2006

Produsent: Ch. Messile-Aubert , Bordeaux , Frankrike

Pris: 295,00 Varenummer: 14243001 Utenfor sortiment, Importør: Lars Søreide

600 flasker slippes. Dufter av tre og tobakk med hint av sigar. Perfekt moden frukt nå med innslag av krydder med lange og lett tørre tanniner. Mye vin til prisen. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.