Peru møter Japan i Lulus syrefriske småretter
Med et vell av ingredienser i hver rett, tryller kjøkkenet på Lulu frem syrefrisk fusionmat.
Med et vell av ingredienser i hver rett, tryller kjøkkenet på Lulu frem syrefrisk fusionmat.
Det tar bare en halvtime.
– Har ikke fått standingen den fortjener!
Fantastisk flott og delikat pinot noir.
Naturvinens forunderlige etiketter handler om mer enn bare markedsføring.
Disse passer perfekt til sommerfesten.
Her er 19 kulinariske grunner til å besøke Sveriges raskest voksende storby.
For uformelle treff i sentrum, er Sentralen et greit valg. Om du liker å dele på maten din, vel å merke.
Tyske Dönnhoffs weissburgunder er et lite funn til under 200-lappen.
Men noen får det til.
Hummer i pølsebrød? Ja, takk!
– Nesten litt pinlig å avsløre hvor mange jeg har kjøpt av den.
Nyåpnede Restaurant Betong serverer folkelig gourmetmat og er lovende, men ikke helt treffsikker.
Bobler uten bakrus.
Nå går det mest i michelinstjerner for ekspunker og Lysverket-sjef Christopher Haatuft.
Stjernekokken gjør det nå mulig for deg å lage stjernemat hjemme.
Med riktig vin kakler helgefuglen litt ekstra.
– Jeg har lyst til å ha alle de vinene for meg selv.
Et strålende og modent champagnekjøp.
Sverre Sætre slår et slag for porsjonskaker til årets 17. mai-dessert – og forteller om den største feilen hjemmebakere gjør med pavlovabunnen.
Blir du litt tung i hodet etter 17. mai-frokosten? Prøv å bytte ut champagnen med en lett naturvin.
Blant mainyhetene finner vi nye gin med lange tradisjoner
Forbruket øker, klimaendringer truer: Kan vi gå tom for champagne?
Herskapsvillaen er blitt restaurant med nokså folkelige priser, og den gleder oss med en klassiker vi tidligere måtte til Stockholm for å få.
Bobler som gjør deg våryr.
Våren er her! Det er tid for å fylle på med klorofyll.
De aller fleste slippes onsdag.
P.A. Larsen har gjort det igjen.
Er du traumatisert av dårlig rosévin fra studiedagene? Det finnes en kur.
I ukens episode får du en real vinkelner–«fun fact» om Burgund.
Onsdag slippes noen få flasker Leflaive og andre godbiter fra Burgunds 2021-årgang.
Imponér som bartender hjemme.
– Jeg får frysninger av å snakke om det.