Brukte ti år på å gjøre 500 år gammel gård til Michelin-favoritt
8000 innbyggere. Seks Michelin-stjerner. Landsbyen Aughton er Englands nye gourmetsentrum.
8000 innbyggere. Seks Michelin-stjerner. Landsbyen Aughton er Englands nye gourmetsentrum.
Apostolos Thymiopoulos har laget sommerens hvitvinslager fra Hellas.
I år kommer det en rekke godbiter som følge av det urolige verdensbildet.
Kanadisk boikott har ført til flere flasker vin fra California til Norge.
En av Burgunds mest markante vinprodusenter gikk brått bort i forrige uke. På Polets julislipp er noen av hans viner Burgunds beste kjøp.
Vin til mat trenger ikke være så vanskelig, mener sommelier og kokk Thea Engvik.
Aller best resultat får du ved å grille kjøttet på benet.
Rochet-Bocard er det nye navnet man skal huske når man skal handle champagne.
Bergens spektakulære stormagasin, Sundt, har fått en grundig renovering - og et nytt spisested med spektakulær utsikt.
Kjøpesenterrestauranter er også restauranter.
Søstrene Matrot fikk noen magiske og erketypiske burgundere ut av 2021-sesongen.
Nå flokker luksusturistene til Nusfjord.
Vinmaker António Maçanita har tryllet frem en rosévin med karakter og konsentrasjon fra Madeira.
Flere norske stjernekokker har reist til Danmark i håp om å ta med seg en Michelin-stjerne hjem. To nye norske restauranter fikk én stjerne.
«Den enøyde kjeltringen» lager høyst presise viner.
Grillet fisk med en lun jomfrusaus bringer smaken av Middelhavet hjem i hagen.
Med steder som Tollbua fortsetter Trondheim å være en restaurantdestinasjon, midt i Norges matfat.
Nordmenn drikker mer engelsk vin enn noen andre i verden. Ruth og Charles Simpson plantet like godt en helt ny vinmark for å dekke etterspørselen.
– I morgen er det nok kanskje for sent!
Historisk viktige vinregioner glitrer på ny.
Bare én hvitvin får plass blant de 20 beste kjøpene på Polets spesialslipp i juni – og den er fra England.
Ch. de Pampelonne lager provençalsk rosé med substans.
En sunn, frisk og lettlaget middag uten behov for hverken gassbluss eller bål.
Viser potensialet til tysk spätburgunder.
Kokkekunst og hifi-lyd mikses med suksess.
– Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før.
Arita Åkre produserer sider på samme måte som champagne blir laget.
Japanerne har ikke monopol på rå fisk. Joanne Sørheim lager torsk på italiensk vis.
Det ser ut som sjokolade, det smaker sjokolade …
Én av Domaine Leflaives medeiere har investert i Slovenia og skapt landets desidert beste chardonnay.
Hit vender vi gjerne tilbake.
– Jeg elsker jobben min.
Mens andre vinland blir dyrere, står Portugal på stedet hvil – med en stadig økende kvalitet.
– Det er en virkelig elegant årgang.
Prisene settes opp, men det fortsatt mulig å finne gode kjøp.
Alfred Gratien lover vintage champagne hvert eneste år.
Onsdag 7. mai slippes Italias mest ikoniske rekke med rødviner på Polet.