Noen ganger er det kjærlighet som dyrkes i drivhuset
Stekt røye og asparges serveres midt i kjøkkenhagen.
Stekt røye og asparges serveres midt i kjøkkenhagen.
– Ikke minst en ganske hyggelig pris.
Kjøkkensjef Stuart Barber har full kontroll på håndverket.
Werner og Angela Michlits er kjent for sine viner, men er først og fremst bønder.
Alt er mulig ute i naturen hvis du forbereder deg litt.
Men Alexis og Matt Iaconis vil helst lage syrefriske musserende viner.
Varm mat, lavt priset champagne, god service og en plass i solen. Ling Ling er et godt valg på Aker Brygge.
Smi mens jernet er varmt, det finnes fortsatt chablis fra Tributs 2021-årgang.
Grillkveld hos Marius Martinsen og Elise Bratteng Rønning smaker av det som lever i sjøen og vokser i hagen.
Når man skal lage mat ute, gjelder det å tenke som en kjøkkensjef på stjernerestaurant.
Bistro Fourrage er utelivsgründer Nevzat Arikans nyeste satsing. Nok en gang puster han liv og kvalitet inn i en neglisjert Oslo-krok.
Et hvitt lite vidunder fra en monopolmark i Sør-Burgund står i hyllene på Polet.
Norge står nå for halvparten av eksporten deres.
I går kom de første flaskene av Dom Perignon 2015 på Polet.
Saftig og mørk vulkansk rødvin fra Middelhavet gir en forsmak på ferien.
– Hør, hør, kjære lytter: Merete har selv sikret seg en 12-er!
Vinmonopolet fikk kun solgt 50 liter av prinsessens rosa gin. Nå er salget stanset.
– Førstemann til mølla!
– Da bør du bestille nå!
Lite slår livet på Solsiden når sommeren kommer til Oslo. Etter 30 år er den fortsatt på høyden.
Grovhakket rå flatbiff er perfekt når du er fysen på kjøtt – og samtidig noe lett.
– Jeg trykker nok mer til med smør, sukker og kardemomme, sier Thomas Horne som har skrevet kokebok for foreldre med dårlig samvittighet.
Det er bare å plukke opp telefonen.
– Ja! Uten tvil!
Aserbajdsjansk hvitvin imponerer.