Takeaway på Bass: Nabo, gjør din plikt
Bass Oslo er en nabolagsrestaurant – også for takeaway
Bass Oslo er en nabolagsrestaurant – også for takeaway
Ioppas husvin er blitt en piemontesisk billigfavoritt.
Resultatet? En «farlig» likørdrink med tomat.
Thomas Giertsen og Merete Bø er tilbake med en splitter ny sesong av podkasten «Jeg kan ingenting om vin». Hør den første episoden.
Norsk håndverksøl blir ikke lenger laget kun på utenlandske råvarer. Her er tre øl brygget på norsk malt som nå er i polhyllene.
Test av 60 av dem.
Druen ribeyrenc er sjelden og nesten utryddet.
Noen få flasker ble sluppet fredag.
Fredag morgen kan du sikre deg vin fra legendarisk vinmark.
Her er tipsene til alkoholfri drikke til maten.
I sesongens siste episode av «Jeg kan ingenting om vin» svarer Merete Bø og Thomas Giertsen på lytternes spørsmål.
Tore Namstad byr på vinterens deiligste trøste-taco.
Vin fra midt i Atlanterhavet byr på en helt unik smaksopplevelse.
Ingenting er som litt villkveite, svarte trøfler og marengs i krisetid. À L’aise trosser både stjerneskuffelser og skjenkeforbud.
Gaia Gaja står bak paradigmeskiftet til den verdensberømte produsenten fra Piemonte.
Historien kan sees på så mange måter. Også igjennom én flaske vin.
Hvordan smaker Keiserens nye klær? Eller Snekker Andersens jul? Sverre Sætre lager juledessert og julegodter med en eventyrlig vri.
Les om de beste alkoholfrie alternativene til julematen, aperitiff og dessert.
Fyllechatten startet som en privat prat vin og fyllekuler. Nå følger tusenvis av nordmenn med på vintipsene deres.
Karthäuserhofs feinherb er den perfekte matvinen i julen.
I ukens episode av «Jeg kan ingenting om vin» snakker Merete Bø og Thomas Giertsenom Brunello og Chianti.
Her er de beste vinene til julematen.
Her er syv av årets beste kokebøker. De kan transportere deg til et annet land uten at du trenger å krysse en eneste grense.
Ch. de Crain 2016 er den perfekte vin å gi bort til jul.
Ukens episode av podkasten «Jeg kan ingenting om vin» handler om amerikansk pinot noir.
DN har testet 24 av årets akevitter som passer til julemat.
Unngå smak av hostesaft, oppvasksåpe og vandig jordbærgelé. Vi har testet 45 julebrus og funnet de beste alternativene for julen 2020.
Se hvilket pinnekjøtt du bør velge til julemiddagen. – Feil utvanningstips radbrekker et bra produkt, sier kokk Øyvind Hjelle.
DN har testet 175 av 200 juleøl.
De beste julegavene er flytende.
Magnumflasker med vin er perfekte vingaver under juletreet.
Merete Bø og Thomas Giertsen deler sine beste tips til ni ulike pizzatyper.
Kylling Marengo kom inn i matforsker Annechen Bahr Bugges liv tidlig på 1970-tallet. Nå får den ny drakt på kjøkkenet til Øyvind Hjelle.
Her er noen du bør sikre deg.
Kai Schätzels riesling kabinett er et strålende kjøp til pinnekjøttet.
Ny podkast: De beste tipsene til julematen
Torsdag 19. november slippes rekordmange flasker beaujolais nouveau på 268 pol i hele landet.
Nå er Williams Selyems enkeltvinmarksviner tilgjengelige i Norge for første gang.
I morgen slippes årets ferskeste beaujolais på Polet. I ukens episode av podkasten «Jeg kan ingenting om vin» snakker Thomas Giertsen og Merete Bø om hva det er med beaujolais.
Oppskriften til koseretten hun laget til sønnen, har derimot ikke latt seg oppspore etter hennes død. I D2s nye spalte hjelper kokk Øyvind Hjelle personer å gjenskape retter som har betydd noe spesielt i deres liv.
Har du lyst på en beaujolais med mer karakter enn beaujolais nouveau som slippes torsdag 19.november så gå for denne.