Test av over 100 viner på polets burgundslipp – dette er de beste kjøpene
Hvitt trumfer rødt i 2020. Vårt tips: Sats på stjernespillerne.
Hvitt trumfer rødt i 2020. Vårt tips: Sats på stjernespillerne.
Graillot sin crozes er her. Det er en referansesyrah av de sjeldne.
Thomas velger mat, Merete velger vin.
Gin Nguyens deler hemmeligheten.
Ralf Frenzel er regnet som Tysklands første sommelier. – Jeg gikk til flere vinprodusenter på 80-tallet og spurte om de ikke kunne lage en tørr riesling.
Nyåpnede Panu er både restaurant, bar og en slags klubb med dj. Kanskje er det litt for mye på en gang for et lite sted.
Det slippes kun 60 flasker av den amerikanske byggvinen. Literprisen er på over 800 kroner.
La oss begrave stridsøksen.
En sjelden produsent fra New Zealand er nå i polhyllene.
Vi har testet Vinmonopolets ti mest solgte viner fra 2022.
Takrestauranten Tak hviler som en glorie over hotellet Sommerro, og har en magisk tiltrekningskraft på gjester med makt og ønske om utsyn i livet.
Klassisk, lett moden biffvin til under 150 kroner.
Bokkøl er en av de mest matvennlige ølstilene. I januar kom det to nye varianter inn i butikkhyllene.
2013-årgangen av Dom Perignon kom på Vinmonopolet denne uken.
2021 er virkelig en årgang man skal kjøpe beaujolais.
Det finnes de som mener såkalt fine dining er i trøbbel. Ganen og hjertet er ikke enig, etter et besøk på Kontrast.
Vi ble med på Sandor Katz’ fermenteringsferd mot nord.
Tre gode pét-nat-viner å starte med.
Etter bare åtte år har Averæn seilt opp som en av de mest lovende produsentene i Oregon.
I Vinmonopolets hyller har det dukket opp nye merkelapper for den bevisste forbrukeren.
Slik kan du lage bún cha Hanoi hjemme.
Vinen finnes på mange pol, og innfrir alltid.
På januarslippet onsdag slippes alt fra den perfekte drikkevin til legendariske vinmarker fra Burgund.
Onsdag slippes noen av de beste vinene fra Rhône på Polet.
Onsdag slippes det usedvanlig mange gode nyheter på Vinmonopolet.
I D2s nye spalte deler naturvinentusiast Lise Aanes alt du trenger å vite om den ville væsken.
Få, om noen, kan konkurrere på pris og kvalitet på samme tid som Muscadet.
Hvordan har rødvin fra én vinmark utviklet seg fra 1882 og frem til i dag?
Restaurant Stallen holder høyden, men ikke varmen.
Her er hans guide til de beste brune utestedene i København.
Lilla Napoli serverer bare napolitansk pizza. Den kompromissløse holdningen har gjort restauranten til en reisedestinasjon.
2021 har gitt beaujolais strålende delikate viner. Nå slipper Ch. Thivin sine.
Det er tid for lytterspørsmål!
I Hemsedal fant DNs vinekspert en flaske hun tidligere bare har sett bilder av.
20 årganger med samme vin over 60 år gir et unikt innblikk i en vins historie.
– Noen må holde seg edru. Jeg er veldig opptatt av det.
Og det som er enda mer gledelig er at den finnes i veldig mange polhyller i landet.
Ny eier, ny kjøkkensjef og ny bar. Men fortsatt er det meste ved Feinschmecker ved det gamle.
På osterestauranten Melun er servitørene forunderlig sparsomme med sin kunnskap om ost og vin.
En god kokebok skal gjøre brukeren til en bedre, friere og mer selvsikker kokk. Her er syv av årets bøker som oppfyller kravene.
– Lag de søte julesakene du liker best, sier Åshild Lerbak (25).
Du trenger ikke lage mat engang, bare ta en kjapp tur på butikken.
Hva slags vin passer til pinnekjøtt? Og hva i alle dager drikker man av vin til lutefisk? Det får du svar på i denne episoden.
En portvin som finnes på alle pol er den beste til julekakene.
Anmelderens syv alkoholfrie julefavoritter