De beste kjøpene på Polets Italia-slipp
Torsdag 17. oktober slipper Vinmonopolet 35.709 flasker fra noen av Italias beste vinprodusenter.
Torsdag 17. oktober slipper Vinmonopolet 35.709 flasker fra noen av Italias beste vinprodusenter.
Fuglen har gjort storsuksess i Japan. Nå flyr den til Sør-Korea.
– Sammenligner du prisene her med kvaliteten i Burgund, kommer du ganske godt ut av å kjøpe vin fra Oregon.
Frisk høstluft, smaksrik risotto og en eventyraktig morgenstund.
Tor Malnes Grobstok (27) har vært med på å endre Norges syn på griseindustrien.
Det fyres med kull og serveres til gull på Varemottaket.
I 1928 kostet reservaen fra Lopez de Heredia fire kroner på Polet. Vinen står fortsatt i hyllene på Polet – og lages på nøyaktig samme måte som før.
Mens rakettene faller over nabolaget, kjemper vinmaker Faouzi Issa for å redde årets vinhøst.
Tomislav Markovic lager Tysklands mest delikate pinot noir.
– Tidvis fantastiske, med «value for money».
Madeleine-kaken er konditorienes svar på Chanel-vesken – et tidløst tilbehør både på Instagram og Michelin-restauranter.
Geitmyra matkultursenter for barn har fått stjernekokker på laget.
Slik gjør du landets mest spiste grønnsak til et spennende måltid.
– Fermentering på denne måten vil spille en viktig rolle i fremtidens bærekraftige matsystem.
Sett lammekjøttet i ovnen, gå deg en lengre tur og åpne deretter en egnet vin – slik skal en høstferie være.
Prinsen er en smakssikker nykommer. Restauranten må bare få litt bedre orden på servicen.
Dagligvarens beste gulost var et nytt bekjentskap for alle i panelet
– Gjør noe som de fleste andre champagnehus har sluttet med.
– Denne syns jeg dere skal teste.
Det unge paret forlot hektiske London – flyttet til Lærdal.
Det ingen skulle tro norske bønder kunne gro.
Björn Svensson og hans team er tilbake i nye lokaler, uten å ha forandret særlig mye på konseptet. Heldigvis.
Williams Selyem lager noen av de mest konsentrerte og delikate rødvinene fra Sonoma i California. Nå er årgang 2022 klar.
Bruk i hvert fall noen av høstens epler til å lage noe ordentlig hjemmelaget. Her er oppskrift på den beste paien og eplegelé med te.
– Fantastisk årgang!
Ellers kan du fort komme til å angre.
Kan man egentlig bygge vinskap nær varmekabler?
Det er sanketid for sopp og vin.
Menyen sitter ikke helt, men det gjør smakene. Roze Gastro er en lovende nykommer.
Det du vil pakke i sekken er en middag som er enkel å lage, blir ferdig raskt og smaker godt.
– Valgt bare å si her.
Kokkene på Zarathustra Meyhane tryller norske råvarer om til storartede meze.
Opplevelsen løftes mange hakk om du lager en dipp i tillegg
Når Vinmonopolets hyllenyheter skuffer, er det godt det finnes bestillingsvin som imponerer.
God anledning til å invitere.
Et kjøttstykke som kler hoisinsaus i august like godt som surkål i desember
Thai-palasset Plah har adoptert norske stasråvarer og gir dem thailandsk bunad
Vinmonopolets første spesialslipp i høst byr på noen få storheter blant mange middelmådigheter.