Japans mest populære drink er også en av de enkleste
– Highballen er ekstremt allsidig. Man kan drikke den til alt.
– Highballen er ekstremt allsidig. Man kan drikke den til alt.
– Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før.
Arita Åkre produserer sider på samme måte som champagne blir laget.
Japanerne har ikke monopol på rå fisk. Joanne Sørheim lager torsk på italiensk vis.
Det ser ut som sjokolade, det smaker sjokolade …
Én av Domaine Leflaives medeiere har investert i Slovenia og skapt landets desidert beste chardonnay.
Hit vender vi gjerne tilbake.
– Jeg elsker jobben min.
Mens andre vinland blir dyrere, står Portugal på stedet hvil – med en stadig økende kvalitet.
– Det er en virkelig elegant årgang.
Prisene settes opp, men det fortsatt mulig å finne gode kjøp.
Alfred Gratien lover vintage champagne hvert eneste år.
Onsdag 7. mai slippes Italias mest ikoniske rekke med rødviner på Polet.
Men er det nødvendig å plassere vindrikkerne på A-, B-, C- og D-lag?
Kjøkkensjefen fra Pjoltergeist og Katla har inntatt kremlokale i vannkanten.
Anders Nordstad bokdebuterer med en rett høyre mot dagligvarekjedene.
Denne uken kom det inn 600 flasker av chablisen fra 2021.
Slik lager du oksekjakeravioli med gremolata.
Katla lager god mat, men det er på tide å fornye seg. Og stramme opp servicen litt.
Dominik Huber lager ikke bare kostbare viner, han har også en strålende rødvin i Polets basisutvalg – perfekt til påskelam.
Vi testet 28 typer marsipan. Vinneren overrasket oss.
Hvorvidt du lager lammelår, lammeskank eller lammebog – denne vinen vil egne seg.
Her er D2s uhøytidelige guide til etikette når du spiser ute.
Kokken på Grotten øl- og vinbar fikk fortjent skryt på nabobordet.
Lag turmaten selv: Viltgryte, chili og couscous rett i sekken.
For 250 kroner kan man få en ni år gammel lammevin fra Bordeaux.
Ikoniske produsenter vil skape kø foran Polets dører neste uke.
Onsdag 2. april slippes årets Il Mimo, rosévinen som har en egen fanklubb i Norge.
Williams Selyems enkeltvinmarksviner fra deres strålende 2022-årgang er her.
Lystig leven og løgner om «enkle gleder» trekker livsnytere i flokk til Grotto
Det er bare å begynne å øve på uttalen.
Lunken vin, slapp service og kjøleskapskald mat. Nykommeren Raffiné har mye å jobbe med.
Lag Joanne Sørheims supersaus og solskinnsfylte krabbesalat.
Et av verdens eldste vinhus, Karthäuserhof i Mosel, har for første gang lansert en musserende vin.
Joanne Sørheim disker opp med en middag med smak av Italia.
Med vinbarer skal det vonde fordrives. Litt due og sjøkreps kommer også godt med, da.
Det å kombinere løping med kjøping, især når det gjelder glassflasker, er ikke noe å anbefale. Men litt innsats bør du legge ned for å sikre deg disse vinene.
Og det av druen pinotage fra Sør-Afrika.
Butler og sommelier Jacob Stokkebye lager noen av Danmarks beste viner.
En klassiker av en rett, men må den klassiske kombinasjonen velges?
Fikk du ikke det du ville i Burgundslippet, gir Polets marsslipp deg muligheten – med rimeligere viner.