Hvorfor er ikke disse utsolgt?
Det å kombinere løping med kjøping, især når det gjelder glassflasker, er ikke noe å anbefale. Men litt innsats bør du legge ned for å sikre deg disse vinene.
Det å kombinere løping med kjøping, især når det gjelder glassflasker, er ikke noe å anbefale. Men litt innsats bør du legge ned for å sikre deg disse vinene.
Butler og sommelier Jacob Stokkebye lager noen av Danmarks beste viner.
Fikk du ikke det du ville i Burgundslippet, gir Polets marsslipp deg muligheten – med rimeligere viner.
En klassiker av en rett, men må den klassiske kombinasjonen velges?
J2 har byttet fine dining med bordgrill. Det smaker godt, men føles litt overpriset.
Sommerens mest ekstraordinære rosévin slippes 6. mars.
I mars er det lov å gi seg hen til Middelhavets råvarer.
Og én unik 40 år gammel auksjonsvin som får 99 poeng.
Ganevats hvite viner har alltid vært imponerende. Med ny vinmaker i hus er de røde i ferd med å følge etter.
Over 800 ferske viner er testet. Dette er de beste.
Norges siste Bocuse d’Or-vinner tok med seg pokalen og flyttet rett hjem til Bekkjarvik. Der har han brukt ti år på å pønske ut restaurant Mirabelle. Er det verdt omveien?
En krevende natt i Nordmarka ble reddet inn av en krydret pølse fra Nord-Afrika.
Trøst deg selv med beige og kremet mat.
Og det til en lav pris når man tar kvaliteten i betraktning.
Få ting smaker bedre enn salt potetgull dyppet i rømme og løyrom. Den perfekte appetittvekker i et lystig lag, eller som snacks foran tv'n.
Vi testet 31 forskjellige frosne rundstykker. Dette er de beste.
Familien hadde dyrket druer i 340 år. Så gjorde et plutselig dødsfall fremtiden høyst usikker.
Holmenkollen Restaurant kunne vært et fantastisk sted for en matbit.
Har du røkt noe løyrom i det siste? Hos Bark i Bergen har de det.
Med disse rettene gjør kokk Joanne Sørheim det lett å invitere hjem.
Fjorårets mest solgte bordeaux i Norge imponerer igjen i ny årgang.
Mye har skjedd hos Scarpa de siste årene. Nå går halvparten av produksjonen i Piemonte til Norge.
– Dette er en typisk restaurantcurry.
Det klassiske rekesmørbrødet er like fremragende godt, som det er enkelt. Heldigvis er det ikke vanskelig å velge vin til heller.
Det finnes flere burgundere i markedet fra 2022-årgangen.
Køen startet 28. desember. Torsdag 6. februar slipper Polet rekordmange flasker vin fra Burgund.
Man trenger ikke gå over bekken for vann, men gjerne til Bukken for vin.
Castros Dão fra 2019 er den perfekte fyldige og bløte vinterrødvinen.
Spinatblader og ferskosten paneer er hovedingrediensene i en av Nord-Indias mest typiske retter.
Det er få forunt å lage delikate, transparente viner på grenache i Sør-Rhône, men Domaine Santa Duc får det til med bravur.
Klarer Espen Nersveen, Tore Sagen og Anne Rokkan smake seg frem til hvilken vin som er dyrest?
På mandag kom det 2500 flasker på Polet av denne vidunderlige pinoten fra Oregon.
The Little Pickle leverer trofast kvalitet til gode priser – en folkelig gourmetopplevelse.
For grønnsakenes konge er kun det beste godt nok: Legg en aubergine på grillen.
– Jeg liker ikke ordet vinmaker.
Før Håvard Werkland ble Norges representant i VM i kokkekunst, var han på landslaget i bilspill.
Det er lenge siden Baltazar var en ny, forfriskende italiensk restaurant. Men livet ville vært fattigere uten sjarmerende, gamle italienere.
Vinterstid får du stedet for deg selv.
Og den finnes i Polets hyller.
De syv mest solgte rødvinene på Polet står for nesten 17 prosent av det totale rødvinssalget i 2024. Men hvordan smaker vinene så mange nordmenn velger?
Til byhistoriske Palace Grill bør du komme skrubbsulten, feststemt, pengesterk, og ikke minst edru. Kjør!
Noe av det aller beste amerikansk vinindustri har og by på slippes på Polet onsdag 8. januar.
Gatematfavoritten kan også stekes i ovnen.
Og det fra en av Europas første vinregioner.
På Polets januarslipp finner du noen av de beste vinene fra Sør-Afrika.