Asiatisk gourmet med skamløs avslutning
Restaurant Happolati fortsetter å glede med sin ukompliserte versjon av asiatisk gourmetmat
Restaurant Happolati fortsetter å glede med sin ukompliserte versjon av asiatisk gourmetmat
– Skal du kjøpe bordeaux, må du alltid, alltid, alltid sjekke dette.
Silvaner fra verdens største silvanerprodusent er et veldig godt kjøp.
Franco Pepe ofret det meste i jakten på verdens beste pizza.
Naturvinens forunderlige etiketter handler om mer enn bare markedsføring.
Disse passer perfekt til sommerfesten.
Her er 19 kulinariske grunner til å besøke Sveriges raskest voksende storby.
For uformelle treff i sentrum, er Sentralen et greit valg. Om du liker å dele på maten din, vel å merke.
Tyske Dönnhoffs weissburgunder er et lite funn til under 200-lappen.
Men noen får det til.
Hummer i pølsebrød? Ja, takk!
– Nesten litt pinlig å avsløre hvor mange jeg har kjøpt av den.
Nyåpnede Restaurant Betong serverer folkelig gourmetmat og er lovende, men ikke helt treffsikker.
Bobler uten bakrus.
Nå går det mest i michelinstjerner for ekspunker og Lysverket-sjef Christopher Haatuft.
Stjernekokken gjør det nå mulig for deg å lage stjernemat hjemme.
Med riktig vin kakler helgefuglen litt ekstra.
– Jeg har lyst til å ha alle de vinene for meg selv.
Et strålende og modent champagnekjøp.
Sverre Sætre slår et slag for porsjonskaker til årets 17. mai-dessert – og forteller om den største feilen hjemmebakere gjør med pavlovabunnen.
Blir du litt tung i hodet etter 17. mai-frokosten? Prøv å bytte ut champagnen med en lett naturvin.
Blant mainyhetene finner vi nye gin med lange tradisjoner
Forbruket øker, klimaendringer truer: Kan vi gå tom for champagne?
Herskapsvillaen er blitt restaurant med nokså folkelige priser, og den gleder oss med en klassiker vi tidligere måtte til Stockholm for å få.
Bobler som gjør deg våryr.
Våren er her! Det er tid for å fylle på med klorofyll.
De aller fleste slippes onsdag.
P.A. Larsen har gjort det igjen.
Er du traumatisert av dårlig rosévin fra studiedagene? Det finnes en kur.
I ukens episode får du en real vinkelner–«fun fact» om Burgund.
Onsdag slippes noen få flasker Leflaive og andre godbiter fra Burgunds 2021-årgang.
Imponér som bartender hjemme.
– Jeg får frysninger av å snakke om det.
Splitter vinbransjen.