Eiendomsmilliardær Carl Erik Krefting kjøpte et av Lofotens eldste fiskevær.
Nå flokker luksusturistene til Nusfjord.
Nå flokker luksusturistene til Nusfjord.
Bergens spektakulære stormagasin, Sundt, har fått en grundig renovering - og et nytt spisested med spektakulær utsikt.
Vinmaker António Maçanita har tryllet frem en rosévin med karakter og konsentrasjon fra Madeira.
Flere norske stjernekokker har reist til Danmark i håp om å ta med seg en Michelin-stjerne hjem. To nye norske restauranter fikk én stjerne.
«Den enøyde kjeltringen» lager høyst presise viner.
Grillet fisk med en lun jomfrusaus bringer smaken av Middelhavet hjem i hagen.
Med dette grepet er du sikret et saftig og smaksrikt måltid.
Med steder som Tollbua fortsetter Trondheim å være en restaurantdestinasjon, midt i Norges matfat.
Nordmenn drikker mer engelsk vin enn noen andre i verden. Ruth og Charles Simpson plantet like godt en helt ny vinmark for å dekke etterspørselen.
– I morgen er det nok kanskje for sent!
Historisk viktige vinregioner glitrer på ny.
Bare én hvitvin får plass blant de 20 beste kjøpene på Polets spesialslipp i juni – og den er fra England.
En sunn, frisk og lettlaget middag uten behov for hverken gassbluss eller bål.
Ch. de Pampelonne lager provençalsk rosé med substans.
Little Wolf bringer god pasta og lys, Instagramvennlig stemning til St. Hanshaugen.
– Highballen er ekstremt allsidig. Man kan drikke den til alt.
Viser potensialet til tysk spätburgunder.
Kokkekunst og hifi-lyd mikses med suksess.
– Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før.
Arita Åkre produserer sider på samme måte som champagne blir laget.
Japanerne har ikke monopol på rå fisk. Joanne Sørheim lager torsk på italiensk vis.
Det ser ut som sjokolade, det smaker sjokolade …
Én av Domaine Leflaives medeiere har investert i Slovenia og skapt landets desidert beste chardonnay.
Hit vender vi gjerne tilbake.
– Jeg elsker jobben min.
Mens andre vinland blir dyrere, står Portugal på stedet hvil – med en stadig økende kvalitet.
– Det er en virkelig elegant årgang.
Prisene settes opp, men det fortsatt mulig å finne gode kjøp.
Alfred Gratien lover vintage champagne hvert eneste år.
Onsdag 7. mai slippes Italias mest ikoniske rekke med rødviner på Polet.
Men er det nødvendig å plassere vindrikkerne på A-, B-, C- og D-lag?
Kjøkkensjefen fra Pjoltergeist og Katla har inntatt kremlokale i vannkanten.
Anders Nordstad bokdebuterer med en rett høyre mot dagligvarekjedene.
Denne uken kom det inn 600 flasker av chablisen fra 2021.
Slik lager du oksekjakeravioli med gremolata.
Katla lager god mat, men det er på tide å fornye seg. Og stramme opp servicen litt.
Dominik Huber lager ikke bare kostbare viner, han har også en strålende rødvin i Polets basisutvalg – perfekt til påskelam.
Vi testet 28 typer marsipan. Vinneren overrasket oss.
Hvorvidt du lager lammelår, lammeskank eller lammebog – denne vinen vil egne seg.
Her er D2s uhøytidelige guide til etikette når du spiser ute.
Kokken på Grotten øl- og vinbar fikk fortjent skryt på nabobordet.
Lag turmaten selv: Viltgryte, chili og couscous rett i sekken.
For 250 kroner kan man få en ni år gammel lammevin fra Bordeaux.
Ikoniske produsenter vil skape kø foran Polets dører neste uke.