Karaktersterke bobler fra Laherte Frères
Aurelien Laherte lager champagne med en klar signatur – uavhengig av jordsmonn og druetype. Nå er ny årgang tilgjengelig for bestilling.
Aurelien Laherte lager champagne med en klar signatur – uavhengig av jordsmonn og druetype. Nå er ny årgang tilgjengelig for bestilling.
Det som i størst grad påvirker kvaliteten, er faktisk emballasjen.
I tradisjonsrike, nyoppussede lokaler, serverer Fløirestauranten et måltid for alle sanser.
Her er oppskriften på juledrinker fra tre av Oslos beste barer.
– Egentlig alt, i én flaske.
– Jeg vet at du er skeptisk, men dette må du tåle!
Tone Veseth Furuholmen er Norges nye master of Wine – og ekspert på musearoma i vin.
Salget av Petrus-vinene til 70.000 kroner flasken går noe tregere i år. Men stemningen er fortsatt god hos Arts på Tjuvholmen.
På vingården Sept kjemper Maher Harb for å bevare Libanons gamle druer og tradisjoner.
Fire jordskokker kan raskt bli til en hel skog.
– Uten de landene, er det ikke sikkert at vi hadde sittet her.
Hvitvin fra litt glemt region kan nesten erstatte Jura og Burgund.
For aller første gang ble høyeste poengsum delt ut.
Varm sol tidlig om ettermiddagen, frost om natten og tåke ved daggry: Senhøsten er en glimrende tid for å sove ute.
Noen stjerner skinner kraftigere enn andre. Mon Oncle mangler X-faktoren som forsvarer en regning på 10.000 kroner.
– En tredjedel av prisen i Champagne!
En grovis, quiz og litt loddsalg. Gamle Raadhus er stedet for mer enn lutefisk.
Et kjøkken uten løk, er et fattigere kjøkken.
Nå vil han inspirere andre unge kokker til å åpne flere steder.
Et bedre hvitvinskjøp skal man lete lenge etter på Polet.
DNs vinekspert får frysninger av å snakke om rødvinsnykommer.
Test av 160 novembernyheter fra Burgund-slippet.
I morgen har du mulighet til å sikre deg en – kanskje for siste gang.
Vi har smakt oss gjennom 108 viner fra Piemonte. Aller øverst troner Roagna, G. Conterno og Massolino.
– Hvis du er kjapp, klarer du kanskje å sikre deg noen flasker.
Over due med foie gras reflekterer Salt & Pepper over en av Oslos best bevarte hemmeligheter: Restaurant Apostrophe.
Portvin fra 1896 og ikoniske rødviner fra USA, Piemonte og Toscana blir tilgjengelige i Polets kraftpakke av et slipp 6. november.
I november kommer Ridges legendariske 2021-årgang på Polet.
Inkludert en cornas fra skuespiller Aksel Hennie.
Heimkunnskap, kjøkkenets tidsmaskin og vietnamesisk fra A til Å.
Ren som en hvit burgunder – bare mye billigere.
Gresskar passer til supper og gryter og hovedrett, ja sågar til dessert.
En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
På fire år har nordmenns beteforbruk økt med 50 prosent.