En komplett opplevelse
Høy matklasse i Grünerløkkas siste gentrifiserte kvartal har jaget pizzafolket ut på sidelinjen.
Høy matklasse i Grünerløkkas siste gentrifiserte kvartal har jaget pizzafolket ut på sidelinjen.
Men det er bare rundt hundre flasker igjen.
Muga i Rioja gir deg et av de aller beste kjøpene til årets påskelam.
Ja - men litt hot også eller?
Dere spør, vi svarer.
Hvis det er én flaske du alltid bør ha på kjøkkenet, så er det denne.
Den beste måten å se Ekspedisjonshallen på, er med en cocktail i hånden rundt baren.
Oksehaleragu på tallerkenen krever litt motstand i glasset.
Har du testet disse tre stilene?
Tysk riesling blir dyrere. Da hjelper det ikke med en årgang som 2021.
Snart er det påske, og denne uken serverer vi en rekke deilige måltid med tilhørende gode viner.
Denne vinen er perfekt til påskelammet.
Mattekunnskaper er essensielt for å få til et godt surdeigsbrød.
Aller kulest? Det er veldig enkelt å sette vin til.
Brasserie Hansken er et slags kulinarisk-kapitalistisk laboratorieeksperiment.
Det er et topptungt whiskyslipp denne gang. Vi har plukket ut de ti mest spennende kjøpene.
Et utvalg steder i større byer som fortjener å bli nevnt.
Argentinske Colomé har mange rekorder, og lager magisk malbec.
Oppskrift på croissant og en bretonsk resteklassiker.
Enestående nykommer fra Mosel.
Men mojitoølet lever ikke helt opp til navnet
Blant de aller siste prestige cuvéene som slippes fra en av historiens beste årganger.
Her får du mye bra mat til lav pris. Men storartet er det ikke.
Polets marsslipp er fullt av strålende nyheter. Og noen viner du bør holde deg unna.
Den svenske bakeren Jimmy Linus deler sine oppskrifter på småkaker med mandler, syltetøy og mørdeig.
Over 20 år gammel bordeaux til under 300 kroner.
Dette er podkasten for den stadig økende andelen norske flyktninger på jakt etter kortreiste kupp. Og for alle andre vininteresserte.
Kvinnelige vinmakere har lenge stått i skyggen av mennene. Det er det ingen grunn til.
En rekke strålende amerikanske viner slippes på Vinmonopolet onsdag.
Gin-bølgen har gått over i bakrus i flere land, mens Stig Bareksten har gått fra en til 30 millioner kroner i løpet av fem år. Nå kommer en svenske inn som ny toppsjef.
Onsdag slippes det viner fra en av de fremste produsentene i Jura
Denne restauranten tror hundre prosent på sitt prosjekt. Det gjør vi og.
Faiveley 2021 er etterlengtet, kjølig og minimal.
Gryten er rødvinens hjemmebane, men her finnes også spennende alternativ som passer med hvitvin.
En fiskersønn i kilt er blitt skottenes mest usannsynlige kokkesensasjon.
Den finnes på nesten alle Vinmonopol i hele Norge, og er et skikkelig godt kjøp.
Noen naturviner har mer funky smak enn andre.
Svenskene drar feiringen litt lenger.
Alt blir dyrere, også vin. Her er 12 gode kjøp.
Salt og Pepper sjekker ut serveringen på Norges mest flashy skilodge
Vinmakernes teknikker varierer, men det er noen fellesnevnere for hvordan vinen blir til.
De strålende vinene til Le Riche er tilbake på polet.