Fascinerende sted med eksentriske innkjøringsproblemer
«Forbedringspotensial allerede!»
«Forbedringspotensial allerede!»
– Da trenger du ikke kjenne noen på den festen, du blir populær!
Spis deg mett før du friterer restene.
– Jeg hadde blitt kjempeglad!
Få flasker. Høye priser. Imponerende innhold. Det er gjennomgående for torsdagens spesialslipp for brennevin.
– Vi har en suksessoppskrift for å lykkes: å ansette de absolutt flinkeste folkene, sier Jakob Stordalen om familiens vinimportselskap.
Maaltid på Enerhaugen er som et lys imot mørketiden.
En kjapp rett med rene og delikate smaker.
– Spør etter meg!
Neste torsdag er en årlig høytidsdag for sånne som meg.
I datohyllen finner du mat du ellers ikke ville tatt deg råd til.
Ridge, Kistler, Occidental og en rekke nye vinprodusenter slippes fra USA 1. november.
Har ligget i skyggen av mer berømte områder, men noe er i ferd med å skje.
Klaus Peter Keller slipper sin første chardonnay.
Viner fra noen av verdens mest ikoniske vinprodusenter slippes 1. november.
Kan en norsk hummer snakke indisk?
Helstekt, burger eller salat – her er tre oppskrifter for én og samme fisk.
Og det til under 200-lappen.
– Verdens beste hvitvinsprodusent, intet mindre!
Arita og Gjermund Åkre sluttet i oljebransjen for å lage sider på heltid.
Bort med østers og ost, frem med smågodt og potetgull – det er halloween!
Ølslipp med eksklusive belgiske lambics, amerikansk stout til nesten 1600 kroner literen og norsk mjød med nerdefaktor.
Bjørn Svensson stenger Michelin-restauranten Schlägergården.
Noen av de mest prisverdige vinene på Polet kommer fra en av Europas eldste vinregioner.
En kylling kan bli til tre middager.