Godt og ujålete på Aker Brygge
Kjøkkensjefen fra Pjoltergeist og Katla har inntatt kremlokale i vannkanten.
Kjøkkensjefen fra Pjoltergeist og Katla har inntatt kremlokale i vannkanten.
Slik lager du oksekjakeravioli med gremolata.
Onsdag 7. mai slippes Italias mest ikoniske rekke med rødviner på Polet.
Katla lager god mat, men det er på tide å fornye seg. Og stramme opp servicen litt.
Dominik Huber lager ikke bare kostbare viner, han har også en strålende rødvin i Polets basisutvalg – perfekt til påskelam.
Vi testet 28 typer marsipan. Vinneren overrasket oss.
Kokken på Grotten øl- og vinbar fikk fortjent skryt på nabobordet.
Hvorvidt du lager lammelår, lammeskank eller lammebog – denne vinen vil egne seg.
Her er D2s uhøytidelige guide til etikette når du spiser ute.
Lag turmaten selv: Viltgryte, chili og couscous rett i sekken.
For 250 kroner kan man få en ni år gammel lammevin fra Bordeaux.
Ikoniske produsenter vil skape kø foran Polets dører neste uke.
Onsdag 2. april slippes årets Il Mimo, rosévinen som har en egen fanklubb i Norge.
Williams Selyems enkeltvinmarksviner fra deres strålende 2022-årgang er her.
Lystig leven og løgner om «enkle gleder» trekker livsnytere i flokk til Grotto
Det er bare å begynne å øve på uttalen.
Lunken vin, slapp service og kjøleskapskald mat. Nykommeren Raffiné har mye å jobbe med.
Lag Joanne Sørheims supersaus og solskinnsfylte krabbesalat.
Et av verdens eldste vinhus, Karthäuserhof i Mosel, har for første gang lansert en musserende vin.
Joanne Sørheim disker opp med en middag med smak av Italia.
Med vinbarer skal det vonde fordrives. Litt due og sjøkreps kommer også godt med, da.
Det å kombinere løping med kjøping, især når det gjelder glassflasker, er ikke noe å anbefale. Men litt innsats bør du legge ned for å sikre deg disse vinene.
Og det av druen pinotage fra Sør-Afrika.
Butler og sommelier Jacob Stokkebye lager noen av Danmarks beste viner.
En klassiker av en rett, men må den klassiske kombinasjonen velges?
Fikk du ikke det du ville i Burgundslippet, gir Polets marsslipp deg muligheten – med rimeligere viner.
J2 har byttet fine dining med bordgrill. Det smaker godt, men føles litt overpriset.
Sommerens mest ekstraordinære rosévin slippes 6. mars.
I mars er det lov å gi seg hen til Middelhavets råvarer.
Og én unik 40 år gammel auksjonsvin som får 99 poeng.
Ganevats hvite viner har alltid vært imponerende. Med ny vinmaker i hus er de røde i ferd med å følge etter.
Over 800 ferske viner er testet. Dette er de beste.
Norges siste Bocuse d’Or-vinner tok med seg pokalen og flyttet rett hjem til Bekkjarvik. Der har han brukt ti år på å pønske ut restaurant Mirabelle. Er det verdt omveien?
En krevende natt i Nordmarka ble reddet inn av en krydret pølse fra Nord-Afrika.
Trøst deg selv med beige og kremet mat.
Og det til en lav pris når man tar kvaliteten i betraktning.
Få ting smaker bedre enn salt potetgull dyppet i rømme og løyrom. Den perfekte appetittvekker i et lystig lag, eller som snacks foran tv'n.
Vi testet 31 forskjellige frosne rundstykker. Dette er de beste.
Familien hadde dyrket druer i 340 år. Så gjorde et plutselig dødsfall fremtiden høyst usikker.
Holmenkollen Restaurant kunne vært et fantastisk sted for en matbit.
Har du røkt noe løyrom i det siste? Hos Bark i Bergen har de det.
Med disse rettene gjør kokk Joanne Sørheim det lett å invitere hjem.