Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Moden og klassisk bordeaux til en god pris

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

En moden grand cru vin fra St. Emilion til rett over 300 kroner er en sjelden sak.

2004 er noe så sjeldent som en kjølig og klassisk årgang i Bordeaux – særlig når den kommer fra østsiden av Bordeaux, hvor det hovedsakelig dyrkes merlot og cabernet franc. Denne trenger ikke tiår etter tiår i kjelleren, men kan nytes nå, etter 16 år.

89

Navn: Ch. Saint-Hubert 2004

Produsent: Ch. Saint-Hubert , Bordeaux , Frankrike

Pris: 327,00 Varenummer: 13768501 Tilleggsutvalget, Importør: Lars Søreide AS

Floral duft med hint av delikat moden frukt. Moden og delikat frukt på smak med lett strukturerte tanniner. Lange og pent balanserte tanniner. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner