Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kjøtt

Ferskt kjøtt og løksaus

Oppskrift på ferskt kjøtt og løksaus

Oppskrift på ferskt kjøtt og løksaus

-
+

Kjøtt/suppe/grønnsaker

  • 1.50 kg oksebryst
  • 2.00 laurbærblad
  • 1.00 purre
  • 1.00 persillerot
  • 1.00 liten kålrot
  • 4.00 gulrøtter
  • 1.00 nykål
  • 2.00 løk
  • 1.00 knollselleri
  • 2.00 stilker stangselleri
  • Salt og pepper
  • 1.00 kvast timian

Løksaus

  • 2.00 ss smør
  • 2.00 ss hvetemel
  • 1.00 l kraft fra kokingen
  • 1.00 finkuttet løk
  • 1.00 ts sukker
  • 1.00 ts eddik
  • Salt og pepper

Suppe med grønnsaker serveres først, deretter kjøttet med nykokte poteter og løksaus. Bruk gjerne friske krydderurter som timian og persille.

Se viner som passer til:

Okse i Vindatabasen