Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Gubbröra

-
+

Gubbröra

  • 100.00 g Matjesild eller annen type sild
  • 1.00 dl Majones
  • 0.50 dl Crème Fraîsche
  • 5.00 stk Små, kokte og skrellede poteter
  • 1.00 ss Kapers
  • 2.00 stk Kokt egg
  • 2.00 ss Finhakket gressløk

Bjørn Svennsons oppskrift på Gubbröra

Hakk fisk, potet og egg i passe små biter og bland med finhakket gressløk og kapers. Bland med majones og crème fraîshe. Smak til med salt og pepper. Dander på brød eller knekkebrød. Topp med dill og løyrom (eller annen type rogn)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner