Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Björn Svenssons mat på 20 minutter

Hjertegod taco

-
+

Hjertesalat-taco

  • 12.00 stk store hjertesalatblader
  • 150.00 g indrefilet av okse
  • 0.50 dl hjemmelaget majones
  • 1.00 stk rød chili
  • 1.00 stk lime
  • 0.50 agurk
  • 0.50 stk granateple
  • olivenolje
  • koriander
  • jalapeno

Slik gjør du:

  • Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner i limejuice, salt og olivenolje.
  • Kutt chilien og ha i majonesen. Vask salatbladene og mariner i litt lime, salt og olje.
  • Rasp agurken, kutt jalapenoen og ta ut kjernene fra granateplet.
  • Monter og topp med mye koriander og limejuice.
  • Spis med hendene.