Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Omelett med Pata Negra og Camembert

Björn Svenssons oppskrift på omelett.

Björn Svenssons oppskrift på omelett.

-
+

Stor omelett

  • 12.00 stk Egg
  • 1.00 dl Helmelk
  • 200.00 g Pata Negra eller annen god spekeskinke
  • 150.00 g Camembert eller Brie
  • 100.00 g Fersk spinat
  • Smør
  • Sitron
  • Salt og Pepper

Stor omelett med Pata Negra og Camembert

Visp egg og melk sammen med litt salt og pepper. Stek i panne med smør. Dra den sammen mot midten av pannen. Trekk den av pannen før den setter seg helt. Legg over skiver av spekeskinke og stykker av Camembert. Mariner spinatbladene i sitronsaft og god olivenolje. Ha eventuelt i noen ferske urter som bladpersille, kjørvel eller karse og legg alt på toppen av omeletten før servering.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner