Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

dessert

Kokosmakroner

Noe attåt
Oppskrift på rå kokosmakroner av Linda Kaarstein

Oppskrift på rå kokosmakroner av Linda Kaarstein

-
+

Kokosmakroner

  • 200.00 g revet kokos til kokossmør
  • 200.00 g agave
  • 10.00 g vanilje
  • 0.25 ss salt
  • 170.00 g revet kokos

Slik gjør du

  • Mix 230 gram kokos i en matprosessor til kokosen er helt myk som smør. Bland vanilje, salt og agave sammen med kokossmøret og rør godt. Deretter blander du den tørre kokosen sammen med kokossmøret til du får en jevn deig.
  • Form makronene med en iskremskje og legg de på brett. La de ligge i en dehydrator på under 42 grader i cirka 24 timer. Om du ikke har dehydrator, kan du ha dem i ovnen på under 42 grader i ti timer.
  • Avkjøl og server!

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner