Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drinker

Britannia Bars signaturdrink «Origins (1870)»

Signaturdrinken: «Origins (1870)» hos Britannia Bar

Signaturdrinken: «Origins (1870)» hos Britannia Bar

-
+

Origins (1870)

  • 1 cl fatlagret Granskauen Gin (kan erstattes med Koval Barreled Gin fra Chicago)
  • 0.25 cl grønn Chartreuse
  • 1 cl eplekordial (se egen oppskrift under)
  • 4.5 cl Ayala Britannia Selection Brut Champagne

Eplekordial

  • 1 l Jacobs Utvalgte Aroma eplemost
  • 600 g hvitt sukker
  • 10 g eplesyre

Slik gjør du

  • Lag eplekordial: Varm opp juicen over middels varme og rør til sukkeret og eplesyren er fullstendig oppløst. Holdbarhet: To uker i kjøleskap.
  • Tilsett alle ingrediensene i et blandeglass med is og rør.
  • Putt en kule is i et coupe-glass og hell over ingrediensene.
  • På utsiden av halve glasset sprayer man absint og drysser over frysetørket eplestøv.