Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Drinker

Britannia Bars signaturdrink «Origins (1870)»

Signaturdrinken: «Origins (1870)» hos Britannia Bar

Signaturdrinken: «Origins (1870)» hos Britannia Bar

-
+

Origins (1870)

  • 1 cl fatlagret Granskauen Gin (kan erstattes med Koval Barreled Gin fra Chicago)
  • 0.25 cl grønn Chartreuse
  • 1 cl eplekordial (se egen oppskrift under)
  • 4.5 cl Ayala Britannia Selection Brut Champagne

Eplekordial

  • 1 l Jacobs Utvalgte Aroma eplemost
  • 600 g hvitt sukker
  • 10 g eplesyre

Slik gjør du

  • Lag eplekordial: Varm opp juicen over middels varme og rør til sukkeret og eplesyren er fullstendig oppløst. Holdbarhet: To uker i kjøleskap.
  • Tilsett alle ingrediensene i et blandeglass med is og rør.
  • Putt en kule is i et coupe-glass og hell over ingrediensene.
  • På utsiden av halve glasset sprayer man absint og drysser over frysetørket eplestøv.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner