Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Egg

Amerikanske pannekaker

Egget og det store kolesterolspøkelset
Oppskrift på amerikanse pannekaker fra Nighthawk Diner

Oppskrift på amerikanse pannekaker fra Nighthawk Diner

-
+

Amerikanske pannekaker

  • 5.00 dl melk
  • 2.00 egg
  • 350.00 g hvetemel
  • 1.50 ts bakepulver
  • 1.00 ss sukker
  • 1.00 ts salt
  • 50.00 g smeltet smør

På Nighthawk Diner forhåndsbehandler kokkene melken med eddik så de får en væske som tilsvarer kjernemelk og ikke er i salg i Norge. Skummet kefir er et enkelt alternativ hvis du vil ha syrligere pannekaker.

Pisk sammen egg og melk.

Bland de tørre ingrediensene i en bolle.

Rør eggeblandingen godt inn og rør til sist i smøret.

Stek ti til tolv centi­meter store pannekaker i panne på middels til høy varme – ett til to minutter på hver side.

Server med lønne­sirup.