Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Frukt og bær

Panna cotta med trollkrem

Oppskrift på panna cotta med trollkrem av Sverre Sætre

Oppskrift på panna cotta med trollkrem av Sverre Sætre

-
+

Panna cotta

  • 8.00 stk glass
  • 50.00 g sukker
  • 4.50 dl kremfløte
  • 3.00 stk gelatinplater

Trollkrem

  • 1.00 dl tyttebær
  • 1.00 dl sukker
  • 1.00 stk eggehvite

Fett følge til klassikeren.

SLIK GJØR DU

Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i fem minutter. Ha fløte og sukker i en kjele og varm det til kokepunktet. Kryst vannet ut av gelatinen, og smelt den i den varme fløten. Bland det godt sammen og fordel i glassene. Sett glassene til avkjøling i kjøleskap til geleen stivner.

TROLLKREM

Bland alle ingrediensene, og pisk det stivt og luftig.

Fyll kremen forsiktig i glassene med den stivnede fløtegeleen.

Se viner som passer til:

Dessert i Vindatabasen