Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Katzu med svinenakke

Oppskrift på katzu med svinenakke av Heidi Bjerkan

-
+

Katzu med svinenakke

  • 4.00 stk nakkekoteletter (Skjær av beinet)
  • 4.00 ss soya
  • 2.00 ss mirin
  • 1.00 stk fedd hvitløk
  • 2.00 stk centimeter ingefær
  • 1.00 stk egg
  • Maizena
  • Panko
  • 1.00 dl olje

Slik gjør du

  • Mariner nakkekotelettene i soya, mirin og hvitløk.
  • Dypp kjøttet i maizena, så i egg og deretter i panko. Stekes så i olje i en stekepanne.
  • Her serverer vi med tynne grønnsaker. Deilig med finsnittet rå kål. Serveres med sriracha.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk