Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Lammehjerter på toast

– En frokost for de som er tøffe i trynet
Oppskrift på lammehjerter

Oppskrift på lammehjerter

-
+

Lammehjerter på toast

  • 2.00 stk lammehjerter
  • 2.00 ss nøytral olje til steking
  • 2.00 ss smør
  • 4.00 ss balsamico epleeddik
  • litt salt
  • litt pepper
  • 2.00 stk bakte rødbeter deles i grove biter
  • 4.00 skiver surdeigsbrød som ristes

Slik gjør du

  • Lammehjertene renses fri for sener og kuttes i store terninger.
  • Bland så med balsamico epleeddik og mariner i ca. 20-30 minutter.
  • Tørkes med papir, og stekes med olje i stekepannen på middels til høy varme i ca. 30 sekunder. Tilsett smør helt til slutt.
  • Brødet ristes.
  • Bruk gjerne en urtemajones eller lignende i bunn før hjertene og rødbetene anrettes som en salat på toppen.
  • Toppes gjerne med litt persille.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner