Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Lammehjerter på toast

– En frokost for de som er tøffe i trynet

Oppskrift på lammehjerter

-
+

Lammehjerter på toast

  • 2.00 stk lammehjerter
  • 2.00 ss nøytral olje til steking
  • 2.00 ss smør
  • 4.00 ss balsamico epleeddik
  • litt salt
  • litt pepper
  • 2.00 stk bakte rødbeter deles i grove biter
  • 4.00 skiver surdeigsbrød som ristes

Slik gjør du

  • Lammehjertene renses fri for sener og kuttes i store terninger.
  • Bland så med balsamico epleeddik og mariner i ca. 20-30 minutter.
  • Tørkes med papir, og stekes med olje i stekepannen på middels til høy varme i ca. 30 sekunder. Tilsett smør helt til slutt.
  • Brødet ristes.
  • Bruk gjerne en urtemajones eller lignende i bunn før hjertene og rødbetene anrettes som en salat på toppen.
  • Toppes gjerne med litt persille.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk