Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Spareribs av hjort

Oppskrift på spareribs av hjort av Heidi Bjerkan

Oppskrift på spareribs av hjort av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • ribben
  • sort pepper, ristet og knust
  • tørket sopp
  • timian
  • salt

Slik gjør du

  • Ribbena fra en hjorteside sages i ti til 15 centimeter biter.
  • Gni på en blanding av knust, ristet sort pepper, brunt sukker, tørket sopp, timian og salt.
  • Bak lenge i ovnen på lav temperatur, gjerne over natten. Bruk sous vide i stedet om du har det.
  • Ta med ribbene i sekken, grill på bålet og spis som kjærlighet på pinne.

Se viner som passer til:

Vilt i Vindatabasen

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner