Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Jul

Rødkålsalat

Oppskrift på rødkålsalat av Green Kitchen Stories

Oppskrift på rødkålsalat av Green Kitchen Stories

-
+

Rødkålsalat

  • 450.00 g rødkål
  • 20.00 røde druer
  • 0.25 rødløk
  • 1.00 håndfull bladpersille

Dressing

  • saft fra 1/2 sitron
  • 2.00 ss olivenolje
  • havsalt og pepper

Denne sprø salaten er et friskt og enkelt tilbehør til alle litt tyngre retter på julebordet. Fantastisk farge, og lett å lage. Bytt gjerne ut druene med appelsinskiver.

Slik gjør du

Bruk en mandolin eller en skarp kniv til å strimle rødkålen fint. Del druene og fjern stenene. Hakk persillen grovt. Bland alt i en bolle. Miks dressingen, hell over og server.