Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Oppskrift på drinken negroni

Oppskrift på drinken negroni

-
+

Negroni

  • 3.00 deler god gin
  • 2.50 del søt vermut
  • 2.00 deler campari

Glass: Rocks

  • Bland gin, vermut og campari.
  • Rør i glasset med is til drinken er skikkelig kald.
  • Pynt med appelsinzest, det ytterste laget på appelsinskallet.

Tips:

  • Skrell skallet av en appelsin med potetskreller.
  • Klem litt saft over og slipp zesten i drinken.
  • Hvis du synes camparismaken blir for dominerende, ha i en klype salt.

 

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner