Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kraftverket

Skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

Festen er ikke over, det er skall igjen
Oppskrift på skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

Oppskrift på skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

-
+

Skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

  • 6 stk varme, serveringsklare fiskebiffer
  • 0.5 l skalldyrkraft
  • Slik gjør du

  • Godt silt skalldyrkraft kokes rolig inn fra 0,5 liter til 0,5 dl i en stålkjele. Bruk en slikkepott til å skrape ned kantene under reduseringen.
  • Fisken pensles med skalldyrglace rett før servering – glacen skal være så tykk at den henger fast på fisken.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner