Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Indisk vegetarsuppe

– Disse passer til alt
Oppskrift på indisk vegetarsuppe

Oppskrift på indisk vegetarsuppe

-
+

Indisk vegetarsuppe

  • 1.00 aubergine
  • 5.00 poteter (skrellet)
  • 500.00 g kikerter
  • 3.00 rødløk
  • 0.50 hodekål
  • 1.00 l fløte
  • 400.00 g cashewnøtter
  • 5.00 ss chilipulver
  • garam masala (etter smak)
  • 500.00 g smør
  • salt etter smak
  • sitron etter smak
  • 1.50 l vann, eventuelt grønnsakskraft

Slik gjør du

Fjern skallet på alle grønnsakene, kutt dem i grove biter og ha dem i en stor kjele. Tilsett litt olje eller smør. Sett kjelen på medium varme og stek til grønnsakene er møre. 

Tilsett salt, smør, cashewnøtter, vann, garam masala (prøv litt frem og tilbake, her er det smak og behag), chilipulver og fløte. Kok opp og la suppen småkoke i to til tre timer. Kjør suppen i en food processor til en glatt masse (høy hastighet i minimum tre minutter). 

Smak til med salt, fløte, sitron og eventuelt mer chili og garam masala og server.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner