Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Restemat

Karamellisert løk

Slik kan du bruke kjekjøttet som ellers kastes
Slik lager du karamellisert løk

Slik lager du karamellisert løk

-
+

Karamellisert løk

  • 5 stk gul løk
  • 3 ss solsikkeolje
  • 2 ss smør
  • salt

Karamellisert løk:

  • Skrell og del løken. Kutt i skiver og stek på middels varme til den er gyllen og karamellisert.
  • Tilsett smør til slutt og rør rundt til smøret har smeltet. Trekk til siden og avkjøl. Smak til med salt.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner