Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Salsa Pico de Gallo

Oppskirft på Salsa Pico de Gallo av Henrik J. Henriksen fra Taco República

-
+

Salsa Pico de Gallo

  • 3.00 dl finhakket tomat, søt, syrlig, moden og rød – med skall og frø
  • 1.50 dl finhakket, helst hvit, salatløk
  • 3.50 ferske grønne bullet-chili, gjerne med frø, finhakket 
  • 1.00 dl hakket frisk koriander
  • 1.00 lime, saften

Hanenebbsaus – Passer til alt

Slik gjør du

Bland tomat, løk chili og koriander. Smak til med limesaft og salt.

Det skal smake sterkt og syrlig på samme tid.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk