Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kraftverket

Skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

Festen er ikke over, det er skall igjen

Slik lager du skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

-
+

Skalldyrglace til pannestekt hvit fisk

  • 6 stk varme, serveringsklare fiskebiffer
  • 0.5 l skalldyrkraft
  • Slik gjør du

  • Godt silt skalldyrkraft kokes rolig inn fra 0,5 liter til 0,5 dl i en stålkjele. Bruk en slikkepott til å skrape ned kantene under reduseringen.
  • Fisken pensles med skalldyrglace rett før servering – glacen skal være så tykk at den henger fast på fisken.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk