Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Smak

Trøfler med dadler og marsipan

-
+

Trøfler med dadler og marsipan

  • 40 små dadler
  • 200 g marsipan
  • litt brun rom
  • 50 g mørk sjokolade
  • kakao til dekor

SLIK GJØR DU:

  • Snitt dadlene på langs og ta ut steinen.
  • Smak til marsipanen med rom. Lag små kuler av marsipanen, og legg dem i snittet der stenen har vært. Rull dadlene i hånden slik at de blir til en kule. Er de store, kan de deles i to på tvers og deretter rulle dem til kuler.
  • Smelt sjokoladen i vannbad. Ta litt sjokolade i hånden, og rull daddelkulene i hånden slik at de får et tynt lag sjokolade på seg. Legg dem i kakao og rull dem rundt i kakaoen.
  • Vent til sjokoladen er stivnet før du sikter av overflødig kakao.