Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sommermat

Mangolassi

Oppskrift på mangolassi

-
+

Mangolassi

  • 2 stk modne mango (cirka 300 gram kjøtt)
  • 3 dl yoghurt
  • 10 stk isbiter
  • 0.5 ts malt kardemomme
  • 2 ss limesaft
  • 0.5 ts flaksalt

Slik gjør du

  • Skyll mangoen før den skrelles med en liten skarp kniv. Skjær av alt kjøtt fra stenen og kast både sten og skall.
  • Putt alle andre ingredienser i en blender og miks godt sammen til en klumpefri og fyldig drikke. Justere tykkelsen med isbiter eller mer yoghurt hvis den blir for tykk.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk