Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sommermat

Mangolassi

Oppskrift på mangolassi

-
+

Mangolassi

  • 2 stk modne mango (cirka 300 gram kjøtt)
  • 3 dl yoghurt
  • 10 stk isbiter
  • 0.5 ts malt kardemomme
  • 2 ss limesaft
  • 0.5 ts flaksalt

Slik gjør du

  • Skyll mangoen før den skrelles med en liten skarp kniv. Skjær av alt kjøtt fra stenen og kast både sten og skall.
  • Putt alle andre ingredienser i en blender og miks godt sammen til en klumpefri og fyldig drikke. Justere tykkelsen med isbiter eller mer yoghurt hvis den blir for tykk.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner