Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

Maisstuing

Barbecue-måneden er i gang
Oppskrift på maisstuing

Oppskrift på maisstuing

-
+

Maisstuing

  • 0.25 stk hakket løk
  • 3.00 stk bokser mais, inkludert boksvannet
  • 1.00 ss kremost
  • 1.00 klype salt
  • 1.00 klype pepper
  • 1.00 skvett Tabasco eller annen chilisaus
  • 0.50 dl kremfløte
  • 0.50 dl vann

Slik gjør du

  • Fres løken i litt smør eller olje i en liten gryte.
  • Tilsett 1 boks mais og vannet som er i boksen, pluss vannet fra de to andre maisboksene.
  • Tilsett kremost, salt, pepper, Tabasco eller annen chilisaus, kremfløte og vann. Kok forsiktig opp over lav varme.
  • Når blandingen har kokt opp, tar du den av varmen og moser den med en stavmikser.
  • Tilsett så resten av maisen, sett tilbake på varmen – når den er varm, er den ferdig.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner