Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

Kokospai

God på bunnen

Angela Taliaferros oppskrift på perfekt kokospai

-
+

Kokospai

  • 4.00 stk mellomstore egg
  • 200.00 g sukker
  • 340.00 g lys sirup
  • 70.00 g smeltet smør
  • 0.25 ts salt
  • 100.00 g kokoskrem/fet kokosmelk
  • 150.00 g revet kokos
  • 2.00 ss kokospulver
  • 2.00 ss ferskpresset limesaft

Slik gjør du

  • Bland alle ingredienser, rør godt og hell fyllet i ferdigstekt paiskall. Stek paien på 180 grader i ca 30 minutter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk