Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

Kokospai

God på bunnen

Angela Taliaferros oppskrift på perfekt kokospai

-
+

Kokospai

  • 4.00 stk mellomstore egg
  • 200.00 g sukker
  • 340.00 g lys sirup
  • 70.00 g smeltet smør
  • 0.25 ts salt
  • 100.00 g kokoskrem/fet kokosmelk
  • 150.00 g revet kokos
  • 2.00 ss kokospulver
  • 2.00 ss ferskpresset limesaft

Slik gjør du

  • Bland alle ingredienser, rør godt og hell fyllet i ferdigstekt paiskall. Stek paien på 180 grader i ca 30 minutter.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner