Slik gjør du:
- Finn frem en egnet kasserolle, tilsett litt olje og fres løken i noen minutter på middels varme til den er blank. Ha i hvitløk og fres videre i et par minutter.
- Bland inn det brune sukkeret og fres videre i fem minutter.
- Tilsett kanelstang, currypulver, paprikapulver, chilipulver og worcestershiresaus og gi det et lite minutt til du kjenner duften brer seg.
- Tilsett så tomatpure, eplesidereddik, finhakkede tomater og grønnsakkraft og la koke på middels varme i 20–30 minutter, til du har fått en fin tykkelse på sausen.
- Ta ut kanelstangen og bruk en blender eller stavmikser og kjør den glatt.
- La sausen kjøle seg ned før du har den over på en ren og lufttett beholder. Den holder seg fint i flere uker i kjøleskapet.
- Hell curryketchupen over de ferdigstekte pølsene og dryss deretter over litt ekstra currypulver. Server med pommes frites.