Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Terje Ness' sunne kjøkken

Ceviche med paprikaterninger

Oppskrift på ceviche av Terje Ness

Oppskrift på ceviche av Terje Ness

-
+

Ingredienser

  • 300.00 g fast fisk
  • 0.50 rød, gul og grønn paprika, finhakket
  • 1.00 stk liten rødløk
  • salt og pepper
  • liten bunt koriander
  • 1.00 bit rød chili
  • 3.00 stk lime

Slik gjør du

Finhakk løk, paprika, chili og koriander. Bland det med biter av fisk i små terninger (1x1 centimeter). Vask limeskallet godt og riv det over. Sett i kjøleskapet. Bland forsiktig inn saften av lime ti minutter før gjestene kommer. Ha plastfolie over, da starter «kokeprosessen». Smak til med salt og pepper før servering.

Se viner som passer til:

Fisk i Vindatabasen