Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Terje Ness' sunne kjøkken

Confitert ørret

Oppskrift på confitert ørret av Terje Ness

Oppskrift på confitert ørret av Terje Ness

-
+

Ingredienser

  • 1.00 stk ørretfilet, skinn- og benfri
  • 3.00 stk vaktel egg
  • 50.00 g havsalt
  • olivenolje
  • småsalat

SLIK GJØR DU

Salt/dekk fisken med havsalt i ti minutter, så skyll og tørk godt av. Kutt fisken i porsjonsstørrelse, trekkes i 55 graders varm olje i cirka ti minutter. Kok vakteleggene i 2 1/2 minutt, avkjøl og skrell. Serveres med småsalat med polkabete og posjerte vaktelegg.

Se viner som passer til:

Fisk i Vindatabasen

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner