Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Het kyllinggryte med savoykål og eple

Oppskrift på kyllinggryte med savoykål og eple av Jonas Lundgren

Oppskrift på kyllinggryte med savoykål og eple av Jonas Lundgren

-
+

Kyllinggryte

  • 500.00 g kyllingfilet
  • 1.00 rød chili
  • 1.00 rød paprika
  • 1.00 hvitløksbåt
  • 4.00 dl tomater på boks (hele eller hakkede)
  • 1.00 dl eplejuice
  • 200.00 g savoykål
  • 30.00 g lett crème fraîche
  • 1.00 grønt eple

Slik gjør du

Kutt kyllingen i mindre biter. Finhakk chili, paprika og hvitløk. Skjær savoykålen i biter på cirka 5 x 5 centimeter. Stek kyllingen i olje til gylden. Tilsett grønnsakene på slutten og tilsett så tomat og eplejuice. Kok i ti til 15 minutter til kyllingen er ferdig. Smak til med salt og pepper. Topp med lett crème fraîche og tynne skiver av eple.