Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Treningsmat

Proteinpannekaker med fraspark

Oppskrift på sunne proteinpannekaker av Jonas Lundgren

-
+

Proteinpannekaker

  • 3.00 hele egg
  • 3.00 eggehviter
  • 2.00 dl lettmelk
  • 2.00 dl kesam
  • 1.50 dl gresshoppemel
  • 1.50 dl speltmel
  • 1.00 ts bakepulver
  • 200.00 g blandede bær
  • 1.00 ss honning

Slik gjør du

Visp egg og eggehviter luf­t­ige og tilsett resten av ingrediensene suksessivt. Stek røren i smør eller kokosolje til gyldenbrune pannekaker. Varm bær i honning og server på toppen.

Tips: Server vispet kokoskrem ved siden av. På grunn av melet vil de raskere få en mørk farge. Stek de gjerne litt mindre, så de fremdeles har en kremet kjerne.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk