Kraftfulle nyheter fra Piemonte

Tekst
SIN EGEN VINGÅRD. Olek Bondiono stammer fra en gårdbrukerfamilie i Barbaresco. Han bygget om fjøset til vinkjeller og lager biodynamisk vin. <font color="#b9b1b1">Foto: Skjalg Bøhmer Vold</font>

SIN EGEN VINGÅRD. Olek Bondiono stammer fra en gårdbrukerfamilie i Barbaresco. Han bygget om fjøset til vinkjeller og lager biodynamisk vin. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Både nye og velkjente navn i toppen blant Piemontes nye røde viner på Polet i mai.

Halvt polske Olek Bondonio fortsetter å imponere med sine viner fra Barbaresco, og nå er 2013- utgaven av hans, i utgangspunktet enkleste Barbaresco, ankommet med dyp og tilstedeværende fruktkvalitet og balanserte tanniner.

I toppen blant de nye vinene fra Piemonte finner vi også en klassisk laget Barolo Riserva fra Elio Sandri i Monforte d 'Alba, samt vin fra velkjente hus som Luciano Sandrone, Scarpa og Giacomo Conterno. I tillegg kommer et bredt utvalg av saftige og ferske barbera-viner, fra blant annet Giovanni Rosso.

Les mer om mat og vin på smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk