Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Lyst på fisk? Piggvarfilet med smørdampet spisskål og beurre blanc.

Lyst på fisk? Piggvarfilet med smørdampet spisskål og beurre blanc.

Piggvaren er blant havets mest ettertraktede skapninger

Tekst

Vil du få varsel hver gang Espen Nersveen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En feilfri måte å tilberede hel piggvar på: Bak i salt før den bades i smør.

Fakta: Sulten & tørst

I denne spalten lager D2s matskribent og vinanmelder Espen Nersveen sine favorittretter – med tilhørende vinanbefalinger.

Jeg tror ikke piggvaren er klar over sin egen fortreffelighet. Kanskje den er lei av å få kommentarer på kroppsfasongen og det skjeve fjeset med skjelende øyne, og det er derfor den gjemmer seg langs sandbunnen i grunt vann.