Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Bittert

Grenseløs. Atli Yngvason serverer grenseløs mat uten regionale begrensninger på Pjoltergeist.

Bitre eksperimenter

La humlen bruse. – Vi bruker uortodokse råvarer; ting som faller utenfor normene i håndverksbrygging, og tar mye inspirasjon fra amerikansk bryggekultur, sier Martin Borander om Cervisiam bryggeri.

– Av og til må vi håndpille 1000 vaniljestenger eller riste hundrevis av kilo med kakaobønner i en ovn

.

– Det som beskrives som pepperaktig, er egentlig bittert

Få varsel når vi skriver om
Bittert

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Americano er på en eller annen måte en lettere variant av Negroni. Det er klassikeren. Man erstatter spriten med soda, som man kan justere selv hvor mye man bruker av. Dermed får man også en mer sommerlig, lett drink med lavere alkoholprosent og stor drikkbarhet. Det er en veldig bitter drink med lite sødme.

Her lager de egen sprit med løvetann

Hjemmebrent. Til årets Vild Mad, Nomas sankefestival, lagde Slurp grønne sobanudler med brennesle.. Foto: Miriam Preis

– Det er comfort food, det skal løfte en fra gjørmen

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.