Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Indisk hjemme

Ute. I Kerala, sør i India, er sjømat og kokos noen av de viktigste ingrediensene..

Lag kokoscurry med reker hjemme

Supersunn. Skipper'n og mange andre tok feil: Spinat er ingen god kilde til jern, men hvem bryr seg når det smaker så godt og er fullt av kostifiber og vitaminer?.

– Dette er erketypisk husmannskost fra Nord-India

.

Hva skal vi med kjøtt når det finnes aubergine?

Få varsel når vi skriver om
Indisk hjemme

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

Slik lager du chicken tikka – bedre enn på restaurant

.

Der Peppern Gror deler sine beste oppskrifter

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.