Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Solli plass

Piggvar med beurre blanc og sellerirotpuré servert på Brasserie Coucou er minst like godt som noe du får i Paris..

Den som velger de riktige rettene, får en skikkelig god opplevelse

Lyset fra oven. Den mer enn 90 år gamle, originale lyslenken som stuper ned gjennom alle etasjene i spiraltrappen, har vært til kirurgisk overhaling..

Interiørarkitektene lot seg inspirere av film og teater da de tilbakeførte hotellet til 1930-tallet. Pris: 2,5 milliarder

Frenchie ved Solli plass i Oslo er ingen sjarmerende liten bistro som oser av fransk sjarm. Det lukter mer velsmurt restaurantkjede. Men det funker!.

Restaurantanmeldelse: Kanskje er det dette folket vil ha nå – steak og «påmm fri» og løyrom-taco?

Få varsel når vi skriver om
Solli plass

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Vel hjemme. Knut Henrik Henriksens elegante skulptur «Bird in Space» titter bort på Norsk Hydro-blokken som sent på 1950-tallet ble tegnet av Erling Viksjø – arkitekten som står sentralt også i tilblivelsesprosessen til Henriksens nye verk..

«Jeg kan vanskelig tenke meg annet enn at Erling Viksjø ville blitt begeistret»

Kebaben er sistemann ut i rekken av streetfoodklassikere som skal forfines og gjøres spiselig for fiffen..

All verdens mat kan rulles i en kebab

.

Petter Stordalen bruker to milliarder på å gjøre hotell av historisk bygg

Den femte smak. Umami-burger med sprø parmesan, syltet løk og shitake-sopp, fremdeles en av de beste burgerne Oslo har å tilby.. Foto: Camilla Jensen

– Dette er faktisk vilt godt

Lounge-stemning. «Peek behind the curtains for an indulgent new nightlife experience», heter det på nettsiden til Nomads. Foto: Sune Eriksen. Dagens Næringsliv

Likegyldig nykommer

God stemning. Palace Grill på Solli plass i Oslo er fortsatt sjarmerende, men omgivelsene begynner å bli i overkant slitt.. Foto: Fartein Rudjord

Nedslitt og deilig

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.