Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Er dyr vin egentlig bedre enn billig? – Ganske vulgær

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Kristiansen Jahren publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Hvor lett er det egentlig å skille billig og dyr vin. Vi lot to vineksperter og en amatør teste.

Komiker og selvlært vinekspert Tore Sagen, DNs vinjournalist Espen Nersveen og kommentator i DN Anne Rokkan prøver seg på blindsmaking av billig, middels og dyr vin for å se om de egentlig klarer å smake forskjell.

De to andre episodene i serien ser du her:

*(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.