Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Fra høytliggende vinmarker utenfor Madrid lager Daniel Gomez Jimenez-Landi og Fernando Garcia fremragende viner på druen garnacha.

Fra høytliggende vinmarker utenfor Madrid lager Daniel Gomez Jimenez-Landi og Fernando Garcia fremragende viner på druen garnacha.

Comando G briljerer med druen garnacha og lager noen av Spanias aller beste rødviner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Espen Nersveen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Tar kommandoen fra sitt tilholdssted like utenfor Madrid

– Utfordringen med garnacha, er at det er en drue som produserer mye sukker. Så det å skape delikate viner med balansert alkohol er krevende – særlig i varme årganger.

Fernando Garcia, som driver Comando G sammen med Daniel Gomez Jimenez-Landi, har tatt med deler av porteføljen, og deriblant tre helt nye viner fra 2022-årgangen, til Oslo.