Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Tradisjonelt er det øl som hører til fårikålen, men både hvitvin og oransjevin kan fungere godt til denne høstretten.

Tradisjonelt er det øl som hører til fårikålen, men både hvitvin og oransjevin kan fungere godt til denne høstretten.

Den beste vinen til fårikål

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Styr unna rødvin til høstens store tradisjonsrett. Til fårikål er det lyst som passer best.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner