Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Tradisjonelt er det øl som hører til fårikålen, men både hvitvin og oransjevin kan fungere godt til denne høstretten.

Tradisjonelt er det øl som hører til fårikålen, men både hvitvin og oransjevin kan fungere godt til denne høstretten.

Den beste vinen til fårikål

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Styr unna rødvin til høstens store tradisjonsrett. Til fårikål er det lyst som passer best.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner