Den amerikanske livsstilscoachen Jennifer Cohen mener å ha svaret på hva fremgangsrike mennesker gjør før klokken åtte på morgenen, skriver svd.se.

Tidsskriftet Forbes har satt opp en liste med hennes fem tips for den beste starten på dagen.

Men det er nok delte meninger om hva effekten av disse gjøremålene vil bli hvis de skal følges bokstavelig hver eneste dag.

1) Trene
Jennifer Cohen hører til dem som mener det er best å trene før man begynner å jobbe om morgenen. Ifølge Cohen gir det mye energi til den kommende arbeidsdagen og reduserer risikoen for at man ikke har så mye igjen å gi på slutten av dagen.

2) Planlegg dagen
Du bør maksimere ditt potensial gjennom nøye planlegging av arbeidsdagen, mener Jennifer Cohen, og morgenen er en veldig god anledning til uforstyrret løse problemer og gå igjennom dine prioriteringer. Men Cohen advarer mot å glemme å legge inn en ti minutter pause etter det "stressende møtet" for å rekke å gå en liten tur rundt kvartalet eller "meditere ved skrivebordet".

3) Spis
Cohen mener det ikke er noen god idé å haste ut døren uten å spise frokost først, og siden vente på å spise noe fast food på kontoret. Cohen poengterer også at frokost er viktig for å sosialisere med familien. "Kun fem minutters samtale med din ektefelle eller dine barn mens du raskt spiser en tallerken grøt kan gi deg en mental kick før du haster hjemmefra", skriver Cohen.

4) Visualiser dagen din
Pass deg, skriver Cohen, som mener at dagens opptatthet av den fysiske helsen lett medfører at vår mentale velbefinnende havner i andre rekke. Derfor påstår hun at morgenen er en perfekt anledning å lage et bilde av hvordan dagen kommer til å bli. Fokuser på alt du kommer til å klare å gjennomføre.

5) Gjør dagen framtung
De fleste har ting de skulle ha gjort som de nesten skjelver over når de tenker på det. Men i stedet for å utsette og utsette ting gjennom hele dagen, eller hele uken for den saks skyld, foreslår Cohen at du skal gjøre det minst lystbetonte med en gang - før lunsj. På den måten blir arbeidsdagen lettere og lettere slik at du kan gå hjem avslappet.

Les også: Tjente nær en million uten videregående


<b>Tigermammaer fostrer vinnere</b>

<b>Siviløkonomer kan ende opp med pølsekiosk-lønn</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.