Swedbank First Securities oppgraderer Norsk Hydro fra nøytral til kjøp og har et kursmål på 32 kroner.

Det fremgår av en analyserapport onsdag, skriver TDN Finans.

company:nhy

«Selv om de fundamentale forholdene forblir utfordrende så er aluminiumsmarkedet balansert og vi venter at prisene etterhvert vil hente seg inn igjen», skriver Swedbank.

Tirsdag falt Hydro-aksjen 5,5 prosent til 25,49 kroner. DNB Markets mener fallet i Hydro-kursen nå er en kjøpsmulighet.

«Salget av Vale sine aksjer i Hydro er veldig positivt og kursfallet etter transaksjonen er en god mulighet for å øke eksponeringen i aksjen», skriver Swedbank.

Ifølge meglerhuset er Hydro nå priset til en pris/bok på 0,75 og det er rundt 35 prosents oppside til meglerhusets kursmål på 35 kroner.

Etter at det brasilianske gruveselskapet Vale tirsdag meldte at de har plassert 407,1 millioner Norske Hydro-aksjer til kurs 25 kroner, har en rekke meglerhus oppgradert selskapet.

Følg utviklingen i Hydro-aksjen her.

Les mer:
<b>Citi oppgraderer Hydro</b>
Analysesjef: Positivt med Vale-nedsalg i Hydro

Les også på DN.no i dag:
Krever svar av Røkke
Skviser europeisk gass
Han snakker seks språk og studerte i åtte år (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.