Russiske militærfly bombet fire IS-mål i Syria natt til torsdag, ifølge det russiske forsvarsdepartementet.

Blant annet ble en kommandosentral i Hama-området og et våpenlager i Idlib ødelagt, heter det fra Moskva torsdag ettermiddag. I tillegg skal en bilbombefabrikk nord for Homs ha blitt tilintetgjort i et russisk luftangrep.

Russland har utplassert en bataljon marinesoldater til å vokte flybasen som det russiske flyvåpenet bruker i nærheten av havnebyen Latakia i Syria, opplyser forsvarsdepartementet torsdag. Over 50 russiske kampfly og helikoptre deltar i luftkrigen i Syria, sier talsmann Igor Konasjenkov ifølge nyhetsbyrået Interfax.

Åtte fly av typen Su-34M og Su-25 gjennomførte angrep natt til torsdag. Russiske myndigheter sier luftangrepene er rettet mot IS og andre «terrorgrupper», men den syriske opposisjonen og amerikanske kilder anklager russerne for å ha angrepet opprørsgrupper som er i krig mot IS og støttes av USA. (©NTB)

(©NTB)

Les også:

Sentralbanksjef Øystein Olsen: - Vi har nå lært at null ikke er en absolutt grense

- Ikke uventet med en korreksjon denne måneden

Slik skal Tekna skape 12.000 nye jobber

Se DNtv: Hør reaksjonen blant publikum når dørene åpner seg

Trodde du «vingedørene» ville bli et problem på trange parkeringsplasser?

Se Tesla Model X
I skrivende stund lanserer elbilprodusenten Tesla og Musk selskapets seneste modell, SUVen Tesla Model X.
02:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.