Svært mange har allerede konkludert med det Apple nå avslører. Nemlig at den 4. oktober klokken 10 lokal tid, vil selskapet vise frem en ny Iphone i sine egne lokaler i Cupertino, sør for San Francisco. Det var allerede klart at selskapet ville holde et pressearrangement, og invitasjonen levner liten tvil om hva slags produkt som er i vente.

Invitasjonen prydes blant annet av Ios-ikoner for kalender, klokke, Google maps og teksten "Let's talk Iphone", skiver Forbes.com .

Snart i butikkene
Ifølge nettstedet tyder mye på at mobilen vil komme i salg mindre enn to uker senere.

Både AT&T og Apple skal ha nektet ferie for ansatte i starten av oktober - et trekk som skal være vanlig for å sørge for nok kapasitet til å møte etterspørselen.

Mange rykter
Men hva vil den nye Iphonen inneholde? Det er fremdeles ikke helt klart om navnet blir Iphone 5, Iphone 4S eller noe annet, men mange regner med at den vil ha en A5-prosessor og 8 Megapixels kamera.

Noen regner med store endringer i utseendet, mens andre har spådd at den blir svært lik Iphone 4. Det har dessuten, som mange ganger før, gått rykter om at Apple vil komme med en billigere versjon av Iphone, for å kunne ta massemarkedet og få innpass i land med lavere snittinntekter.

Les også:

<b>Samsung vil stoppe iPhone 5</b>

<b>Amazon med ny utfordrer til iPad</b>

<b>Apple mister hemmelig Iphone – igjen</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.