Da Facebooks sikkerhetspanel ikke rettet opp feilen Khalil Shreath hadde funnet tok den palestinske hackeren saken i sine egne hender, og viste frem feilen ved å hacke kontoen til selveste Mark Zuckerberg, skriver Daily Mail.

”Jeg beklager at jeg brøt sikkerheten på veggen din, men jeg følte meg tvunget”, skrev Sheath på veggen til Facebookgründeren.

Kunne poste på alles vegger
Egentlig skal det ikke være mulig å poste meldinger på veggen til mennesker du ikke kjenner, eller er venner med på Facebook. Men gjennom en feil i systemet fant Sheath ett snutthull som tillater nettopp dette.

Ifølge Daily Mail beviste Sheath først sikkerhetsbruddet gjennom å poste en melding på veggen til Zuckerbergs venn, Sarah Goodin. Deretter skal han ha sendt en epost til Facebooks sikkerhetsavdeling med informasjon om feilen. Sheath fikk da beskjed om at det ikke fantes noen feil. Palestineren responderte på dette ved å hacke kontoen til Zuckerberg. Da ble han umiddelbart kontaktet av Facebook, som lurte på hvordan han hadde fått til dette.

Feilen skal nå være rettet opplyste Facebook på lørdag, skriver Daily Mail.

Les også:
Google-krasj halverte verdens nettrafikk
Samsungs egentlige ener
Bieber-tiltalt gründer siktet av Økokrim
Sliter i aksjemarkedet - presses til å selge oljefelt (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.